Sziasztok újra kedves olvasók! Már megint eltelt vagy fél év, de ismét itt vagyok, és igyekszem beblogolni azt a sok jó dolgot, ami az elmúlt hónapokban történt velem/velünk. A honlapom átalakítása kicsit több időt vett igénybe a tervezettnél, de végre megint tudok blogolni, úgyhogy elhoztam nektek egy nagyon kedves utazás emlékeit.

Épp aktuális, hiszen pont egy éve volt, amikor a legjobb barátainkkal, Fatival és Ádámmal Hollandiában jártunk. Pontosabban nagyrészt egy kisvárosban, Haarlemben voltunk, és egy hosszabb napot Amsterdamban kalandozgattunk. Fatiék egy véletlen szállásfoglalás eredményeképp jártak először Haarlemben, aztán teljesen beleszerettek a kisvárosba, azóta többször is jártak már ott.

Atommal mi is már az első pillanattól kezdve odavoltunk Haarlemért, őszintén szólva sokkal jobban is éreztük magunkat ott, mint a nagy és nyüzsgő Amsterdamban. Haarlem persze nagyon hasonló építészetileg, hangulatilag, mint Amsterdam, de sokkal kisebb, nyugisabb, kevés a túrista, és iszonyat menő helyek vannak ott is. Ráadásul a part csak 7km-re volt, így egyik nap bicajt bérelünk, és letekertünk az Északi tengerhez. Az egész utazás nagyon élménydús volt, teljesen őszi hangulatunk lett abban a néhány napban. Az első nap Haarlemmel ismerkedtünk, Fatiék mutattak egy csomó jó helyet.

Nagy kedvencünk volt a MICA coffee bar, és a SLA organic salad bar, és a byLIMA. Amsterdamban a PLUK és a REE7 voltak a kedvenceink. Ha arra jártok, és van időtök, akkor ezekre a helyekre mindenképpen látogassatok el. Egyébként a szállásunk is szuper volt, de alig töltöttünk ott időt, szinte egész nap a városban császkáltunk, beszélgettünk, fotóztunk, kávéztunk és nagyon jókat ettünk. Mivel fotós vagyok, és ez a munka mellett a hobbim is, ezért a nyaralásokra is szoktam vinni a gépem. Viszont nagyon nagyon sokat fotózok telefonnal, főleg amiatt, hogy a személyes instagramomra csak telefonos fotókat töltök fel.

Szeretném, ha mások is látnák, hogy telefonnal is lehet igényes, szép fotókat csinálni, ezért ezt a bejegyzést kizárólag telós képekből raktam össze.

Egyébként egy iphone 5s-em van, szóval semmi extra. Ha szeretnétek látni a mindennapi posztjaimat, insta sztorijaimat, legfrissebb fotóimat, akkor érdemes instán követnetek, hiszen ott napi szinten aktív vagyok. A facebook oldalamon és itt a honlapomon a portfolio fülben egyel komolyabb tartalmak vannak fent, ott inkább a projektjeimet, egyéb munkáimat, kiállításokra készült anyagaimat publikálom. De itt lesznek ilyen, utazással kapcsolatos tartalmak/blogok is, mint ez a hollandiai bejegyzés. 🙂 Az utazásról Fati vlogot is készített, az első és a második részt is mindenképpen nézzétek meg! A házzassági évfordulójukat is éppen az utazás alatt ünnepelték a srácok, a róluk készült fotókat az esküvős oldalunkon, a Love Fern Weddingsen tudjátok megnézni! 🙂

Most pedig jöhetnek a fotók: