Az ősz a kedvenc évszakom, egyszerűen imádom a hulló faleveleket, a ködöt, a bekuckózást, a forró teát, sült gesztenyét, a tököket, a sok színt és a dércsípte bogyókat. Az ősz számomra a megnyugvás, a pihenés, a pörgős nyár utáni lecsendesedés időszaka. Emellett imádom a halloweent, és nem az ijesztő véres jelmezek, a megcsonkított, műanyag végtagok, vagy a zombik miatt, inkább az ízléses halloweeni dekoráció és a misztukus hangulat, ami miatt tetszik ez az ünnep.


Tavaly előtt Vandával össze is raktunk a kedvenc “színeinkből” egy halloweeni dekorációt, ami szerintem azóta is megállja a helyét. A tökök nagy részét Vanda festette, a szegecses tök is az ő fejéből pattant ki. Kivágott egy csomó denevért, amit a falra ragasztottunk és gumicukor egereket eresztettünk szabadjára a régi pajtaajtó deszkáin. 🙂 Én a galamb tollakat festettem le, de a festék csorgós tökömre vagyok a legbüszkébb, lehet, hogy idén is készítek egy hasonlót.

Pici kreatívitással, kézügyességgel ti is készíthettek ilyen színes tököket. Szerintem matt festéksprayvel a legjobb lefújni, kis ecsettel és sablonnal mintákat is festhetünk rá.

Igazi, és műanyag tököket is lefestettünk, de a világos, szürkés tököknek meghagytuk az eredeti színét. Persze tetszenek a klasszikus töklámpások és a szellemes, halálfejes, halloweeni dekorációk is, amíg nem mennek át giccses, gagyi verzióba.

Idén a Tigerben láttam nagyon jópofa halloweeni kiegészítőket, vettem is csokikat, egy-két fehér töklámpást, halálfej alakú szalvétát, és egyéb muris dolgokat. Valószínűleg csak Atomot fogom ijesztgetni aznap denevér jelmezben, aztán eszünk egy csomó csokit és denevér alakú linzert, és este megnézzük a Coco c. mesét.

Most pedig nézzétek meg a fotókat, és alkossatok ti is valami szépet! Ha pedig a mindennapi Borcsaságokra vagytok kíváncsiak, akkor kövessetek az instagramon is! 🙂